четвер, 30 січня 2014 р.

Книжкова інсталяція


"Лавка думок" появилася у нашому читальному залі. Признаємось чесно - ідею підгледіли. Але в процесі втілення намагалися проявити власну творчість. Думається, що інсталяція точно сподобається Мартусі, коли вона до нас прийде зі своєю мамою.

середу, 15 січня 2014 р.

Свято продовжується


 На площі Князя Василька вчора відбулося різдвяне дійство. Сільські ради оформили палатки та пригощали різними смаколиками, також була кутя від міського голови. Самодіяльні колективи представили вертепи та колядки.

середу, 8 січня 2014 р.

Вчимо англійську

Наша бібліотека бере участь у програмі "Англійська 1 2 3 у бібліотеці". У нас ви можете пройти комп'ютерний інтерактивний курс для дорослих - English123.com.ua. Курс призначений для осіб, які вивчатимуть англійську з нуля, або мають початкові навички. Курс складається з понад тисячі інтерактивних вправ: діалогів, ігор або фото-уроків.
Приходьте до бібліотеки, щоб дізнатися більше!

пʼятницю, 3 січня 2014 р.

Святкова Теребовля

Міська ялинка цього року перемістилась у парк Князя Василька.
Такої гарної ще в Теребовлі не було. Ліхтариками оздоблено цілий комплекс фігур. Також ялинки прикрасили біля РБК, відділення міліції, училища культури (до речі, тут також дуже гарно оформлено вікна). Оригінальне оформлення у магазину "Провіант", магазин "Бабусині гостинці-2" - скромно, але зі смаком.