четвер, 16 серпня 2012 р.

Творчий вечір

пані Ірини Бачук відбувся.
Олена Мороз вела розмову із гостею про її потяг до малювання. На всі Оленині "чому", "як" і "скільки" пані Ірина відповідала дуже цікаво та з гумором. До речі, Ірина Павлівна малює від березня, а у її доробку уже близько 60 картин.
Наш директор, Людмила Євгеніївна, пригадала поетичний вечір пані Бачук, який відбувся у нашій бібліотеці у 2005 році. В той вечір звучали вірші під музику Шуберта, яку виконувала маленька внучка. Цього разу звучав Скрябін, і виконувала його внучка, яка виросла і з маленької дівчинки перетворилася на чарівну панну Анастасію. Вірші також звучали у виконанні автора.
 Але у пані Ірини з'явилося ще одне захоплення - вона почала писати прозу. Короткий аналіз якої зробила Вікторія Саночкіна. Аналізувати було що, адже за останніх декілька років у пресі було надруковано близько 50 новел нашої гості.
Присутніх надзвичайно вразила різносторонність інтересів пані Ірини та її надзвичайна працездатність. На що Ірина Павлівна відповіла, що в її віці вона уже нічого не може відложити на завтра...




Немає коментарів:

Дописати коментар