четвер, 24 березня 2011 р.

Коло читання

або Що читає відділ і чому


    Наша Олена читає «Ролі» Віктора Фінковського (юний літератор), і не просто читає, а вивчає, тому що завтра в читальному залі о 15 год. 30 хв. буде презентація,  а вона це проводить.
    Наталія читає Сутінкову сагу Стефені Маєр.  Їй сподобався фільм, а четвертої частини ще немає, то вона вирішила компенсувати це книгою. Прочитала «Світанок» (кн.4). Книга їй сподобалася ще більше, ніж фільм, то вона тепер читає 1 – 3 книги. Говорить, що книги ще кращі, ніж фільм. Ось таке кіно (з наголосом на першому складі).
     Вікторія читає підручники. Вона у нас студентка – заочниця (академія КККіМ) і у неї сесія.
     Ірина читає «Кохання з першого погляду» Ніни Фіалко.  Їй подобається авторка і вона читає всі її твори, а цей – останній, що ми придбали в бібліотеку.
     Тетяна читає  «Справжню жінку» Наталії Хаткіної. Вона складала фонд (українську літературу) та зацікавилася назвою. Переглянувши анотацію, взяла «до читання».
      Марія читає «11 хвилин» Пауло Коельо.  Добре, хоч книга малого формату, бо тепер носить її в кишені і читає  кожну вільну хвилину. А заінтригував її початок. Цитую по памяті, бо книга у кишені: «…і звали її Марія».
      Я, Світлана, на даний час, не читаю.  «Ролі» Фінковського вже прочитала, причину див. вище. Хочу прочитати «Чорний ворон» Василя Шкляра, бо йому присуджено Шевченківську премію, але обидва наявні у нас екземпляри на руках у читачів, то чемно чекаю своєї черги.


А що читаєте ви? Поділіться враженнями.

2 коментарі: